Heel droevig nieuws over 'Blind Getrouwd'-koppel Sharon en Karen TV en Radio
TV en Radio

Heel droevig nieuws over 'Blind Getrouwd'-koppel Sharon en Karen

Heel droevig nieuws over 'Blind Getrouwd'-koppel Sharon en Karen

Sharon Bracke (33) en Karen Van Eeckhoudt (27), die hun liefde vonden in de webreeks 'Blind Getrouwd: het vijfde huwelijk', hebben aangekondigd dat ze hun relatie beëindigen.

Ondanks een veelbelovende start waarin ze eind vorig jaar elkaar kozen na een ontroerend beslissingsmoment, is er na vier maanden een einde gekomen aan hun relatie. Dit melden zij in een gezamenlijke verklaring.

“Gevoelsmatig kwam er helaas geen evenwicht en dat moet er natuurlijk wel zijn als je in een relatie wil blijven", legt het koppel uit. Ze voegen toe dat ze niemand iets kwalijk nemen en dankbaar zijn voor de ervaring. “We hebben samen een prachtig avontuur beleefd. Nog geen seconde spijt van onze deelname en dat we dit met elkaar hebben kunnen doen", delen Karen en Sharon.

Ze benadrukken ook dat hun relatie-einde niet betekent dat ze uit elkaars leven verdwijnen. “We willen heel graag in elkaars leven blijven en focussen ons nu vooral op een mooie vriendschap", verklaren ze. Karen en Sharon uiten hun dankbaarheid naar de kijkers en vragen om begrip terwijl ze de tijd nemen om alles te verwerken.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws