Het gaat helemaal fout voor presentatrice Fien Germijns TV en Radio
TV en Radio

Het gaat helemaal fout voor presentatrice Fien Germijns

Het gaat helemaal fout voor presentatrice Fien Germijns

Fien Germijns mocht op maandag 4 maart 29 kaarsjes uitblazen. 's Avonds was ze ook te zien in 'De dag van vandaag'. Maar helaas liep het aan het einde van de aflevering mis voor de presentatrice.

Afgelopen maandag werd in 'De dag van vandaag' uitzonderlijk niet iedereen opgeroepen om zich in te schrijven. Zo richtte presentator Bart Cannaerts zich tot de inwoners van Bree. Fien was immers al onderweg naar Noord-Limburg en Bart wilde haar verrassen voor haar verjaardag.

Zo riep hij op om alles uit de kast te halen om haar een fantastische verjaardag te bezorgen. Uiteindelijk klopte Fien aan bij Sofie, die samen met haar mama de deur versierde met ballonnen. Ondertussen wonnen Xavier Taveirne, Margaux Bogaert en Peter Van de Veire 3.500 euro voor Sofie.

Technisch probleem

Maar helaas konden de kijkers niet meegenieten van het feest. Door een technisch probleem konden ze niet alles horen en zien wat er gebeurde in Bree. Maar intussen is het euvel opgelost en staat de volledige aflevering - zonder technische problemen - wel op VRT MAX.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws