Het liep volledig fout bij Toos tijdens opnames van 'De Mol': "Moordend was het" TV en Radio
TV en Radio

Het liep volledig fout bij Toos tijdens opnames van 'De Mol': "Moordend was het"

Het liep volledig fout bij Toos tijdens opnames van 'De Mol': "Moordend was het"

Sinds vorige week weten we eindelijk wie de boel de afgelopen weken met succes saboteerde. Comfort was de mol! Beide finalisten hadden haar dubbel spel door, maar uiteindelijk trok Lancelot aan het langste eind. Toos strandde dus op de tweede plaats. Die blikt vooral positief terug op zijn avontuur, al was er één moment waarop het voor hem helemaal verkeerd liep.

“Iedereen wil uiteraard winnen, maar dat zat er voor mij niet in”, reageert Toos in Het Laatste Nieuws. “En daar kan ik inmiddels perfect mee leven. Ik ben vooral blij dat het eindelijk allemaal geweten mag zijn en we erover mogen spreken. Dat alleen al doet deugd. Het was een fantastisch avontuur en ik ga daar nog lang van nagenieten.”

De overwinning was een mooie kers op de taart geweest, maar zijn avontuur was ook zonder die eer indrukwekkend. “Het is voor mij echt nergens fout gelopen. Ik heb het spel volledig gespeeld zoals ik wilde en de dingen gedaan die ik wilde doen”, besluit Toos. “Ik heb mij nooit verdacht willen gedragen, maar mij altijd gesmeten in de spelletjes. Ik probeerde vooral niet te tonen aan de rest wie mijn verdachte was en tegelijkertijd toch Comfort in het oog te houden.”

Moordend

Maar in het spel heeft hij ook heel wat zaken onderschat. “De eerste nacht vroeg ik mij echt af waar ik in terecht was gekomen. Ik heb toen zelfs een paniekaanval gehad”, weet de verliezend finalist te vertellen. “Maar dan word je wakker met zulke fantastische mensen rondom je en was dat nare gevoel snel weg”, glundert hij. “De stress na elke eliminatietest was wel keer op keer echt moordend. Ik moest altijd eventjes gaan wandelen voor we de interviews konden doen na een test”, biecht Toos op.

Vanavond kunnen we nog een laatste keer genieten van 'De Mol' op Play4 en krijgen we te zien welke mollenstreken Comfort op haar kerfstok heeft. Wij zijn alvast benieuwd!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws