Het loopt helemaal mis voor Véronique De Kock als Mummie: "Cruciale fout begaan" TV en Radio
TV en Radio

Het loopt helemaal mis voor Véronique De Kock als Mummie: "Cruciale fout begaan"

Het loopt helemaal mis voor Véronique De Kock als Mummie: "Cruciale fout begaan"

Gisteren kwamen de acht overgebleven Masked Singers samen in The Big Bang. Helaas vielen de maskers af voor Mummie. En dat zorgde meteen voor de grootste verrassing van dit seizoen. Niet hoofdverdachte Evi Hanssen, maar ex-Miss België Véronique De Kock kwam uit het pak tevoorschijn.

“Ik ben eigenlijk opgelucht dat ze weten dat ik het ben en dat alles zo goed verlopen is. Ik heb me rot geamuseerd”, klinkt het bij de zevende afvaller. “Maar aan de andere kant wilde ik graag nog even verder.” Toch vond Véronique het enorm moeilijk om haar deelname te verzwijgen, en dat had haar bijna parten gespeeld. Veel mensen uit haar omgeving hadden natuurlijk meteen een vermoeden dat zij Mummie was.

“In het begin viel het mee, maar na mijn derde optreden kreeg ik heel veel berichtjes: ‘Komaan Véro, zeg het nu maar, ontkennen heeft geen zin meer'. Ik stond met mijn mond vol tanden, en dan maar blijven ontkennen en liegen, echt niet tof”, vertelt het model in Het Laatste Nieuws. Haar man was natuurlijk op de hoogte. “Maar thuis heb ik ook één cruciale flater begaan”, klinkt het.

Véronique had namelijk haar contract op de keuken laten liggen en haar oudste zoon had het gezien. “’‘Awel mama, moet je mij niets vertellen?', vroeg hij toen ik thuiskwam. Ik eerst nog heel stoer: ‘nee, waarom?’”, lacht ze. “Gelukkig is Sébastien al achttien en kan die zijn mond houden, anders had ik serieus in de problemen gezeten.” ‘The Masked Singer’ staat namelijk bekend voor zijn strenge zwijgplicht. “Maximilien, de jongste, wist het ook vrij snel. Hij vond het keispannend dat hij iets wist wat anderen nog niet wisten. Voor hem is het ook allemaal heel spectaculair geweest”, aldus Mummie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws