Hoelang blijft Bill Barberis in 'Familie'? Acteur komt met opvallend nieuws TV en Radio
TV en Radio

Hoelang blijft Bill Barberis in 'Familie'? Acteur komt met opvallend nieuws

Hoelang blijft Bill Barberis in 'Familie'? Acteur komt met opvallend nieuws

Bill Barberis (42) maakte begin januari zijn intrede in 'Familie'. Daarin vertolkt hij de rol van Linus Vanaken, de psycholoog van Veronique Van den Bossche (Sandrine André). Maar hoelang zal Bill te zien zijn in de reeks? Daarover onthult hij meer bij HLN Showbits.

Omdat Veronique bleef worstelen met haar verleden schakelde ze de hulp in van een psycholoog, Linus. Die rol wordt vertolkt door Bill Barberis, die van 2013 tot 2017 ook te zien was in 'Thuis' als Toon Vrancken.

Inmiddels heeft Veronique al heel wat sessies achter de rug en lijkt het ook steeds beter met haar te gaan. Is de rol van Linus dan uitgespeeld? Als we Bill Barberis mogen geloven alvast niet. "Het is een rol die duurt", reageert hij bij HLN Showbits op de vraag of het een langdurige rol is.

Mysterie

"Ik ga er verder niet te veel over zeggen. Laten we het niet verklappen. We zien wel wat er gebeurt. Misschien wel, misschien niet. Mysterie, mysterie", gaat hij verder. Toch lichtte hij al één tipje van de sluier op. "Wel, ik heb wel een aantal andere personage ontmoet. Welke? Wie? Waarom? Dat zien we dan wel", besluit de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws