Hoelang zal Jill te zien zijn in 'Familie'? Britt Das zegt waar het op staat TV en Radio
TV en Radio

Hoelang zal Jill te zien zijn in 'Familie'? Britt Das zegt waar het op staat

Hoelang zal Jill te zien zijn in 'Familie'? Britt Das zegt waar het op staat

Sinds kort schittert Britt Das in 'Familie'. De 25-jarige actrice vertolkt de rol van Jill, maar hoelang zal ze meespelen in de VTM-soap?. In een gesprek met TV-Familie verklapt ze daar zelf wat meer over.

Britt Das, de dochter van 'Thuis'-actrice Marleen Merckx, zullen sommige mensen al wel eens eerder gezien hebben. Zo speelde ze ook al mee in de telenovelle 'Lisa' en daardoor kwam ze op de radar van de makers van 'Familie'. “Zij kenden mij van mijn gastrol in ‘Lisa’, waarin ik begin vorig jaar Céline speelde", vertelt de actrice in TV-Familie.

In 'Familie' dook Jill, het personage van Britt, vorige week voor het eerst op in het studentenhuis en het klikte meteen tussen haar en Raven (Aaron Blommaert). Zij delen namelijk dezelfde passie: muziek. Helaas zal Britt geen deel gaan uitmaken van de vaste cast. "Bij de auditie werd heel duidelijk gezegd dat de passage van Jill in 'Familie' slechts tijdelijk is", aldus de actrice.

Gastrol

"Dat vond ik prima, want ik wist niet goed of ik me al wilde engageren voor een vaste rol", zegt Britt. Toch denkt ze daar nu anders over nu ze heeft gemerkt hoe plezant en tof het is op de set. "Ik geef toe dat het voor mij toch wel langer dan geplant mag duren", klinkt het. "En als het dan toch stopt, zal ik Jill en de collega's zeker missen", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws