Houdt K3 op met bestaan? Er is heel slecht nieuws te melden TV en Radio
TV en Radio

Houdt K3 op met bestaan? Er is heel slecht nieuws te melden

Houdt K3 op met bestaan? Er is heel slecht nieuws te melden

Na twee decennia van ongekend succes lijkt de glans van K3, Vlaanderens geliefde meidengroep, te zijn vervaagd. De afwezigheid van Marthe, Hanne en Julia bij recente evenementen zoals het Gala van de Gouden K's, waar ze niet eens genoemd werden, wijst op een afnemende populariteit.

Studio 100, bekend om zijn winstgevende projecten, ervaart deze daling als een pijnlijke realiteit. Ondanks pogingen om relevant te blijven, zoals de musical 'De 3 Biggetjes', is er een duidelijke daling in de verkoop van tickets en albums.

Met de opkomst van nieuwe artiesten zoals Pommelien Thijs, Camille Dhont en zelfs internationale sterren als Taylor Swift, lijkt K3 haar leidende positie te verliezen.

Gert Verhulst van Studio 100, die K3 altijd als een prioriteit heeft gezien, staat voor de uitdaging om de groep nieuw leven in te blazen, ondanks zijn drukke agenda met andere projecten. De vraag blijft of er nog een spectaculaire comeback in zit voor K3.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws