Iedereen is in de ban van deze gloednieuwe documentaire op Netflix: "Door maar liefst 92% geliket" TV en Radio
TV en Radio

Iedereen is in de ban van deze gloednieuwe documentaire op Netflix: "Door maar liefst 92% geliket"

Iedereen is in de ban van deze gloednieuwe documentaire op Netflix: "Door maar liefst 92% geliket"

Sinds 25 oktober kan je op Netflix kijken naar de gloednieuwe documentaire 'Life on Our Planet'. En die docureeks, gemaakt door Steven Spielberg, wordt ook massaal bekeken.

"De buitengewone reis van het leven om te veroveren, zich aan te passen en te overleven op aarde gedurende miljarden jaren komt tot leven in deze baanbrekende documentaireserie": zo wordt de documentaire 'Life on Our Planet' zelf omschreven door Netflix.

De documentaire werd geproduceerd door niemand minder dan Steven Spielberg en ingesproken door acteur Morgan Freeman. De documentaire wordt momenteel ook zeer druk bekeken op Netflix en door maar liefst 92 procent van de Google-gebruikers geliket.

Laag niveau

Hoewel 'Life on Our Planet' op dit moment erg goed scoort, komt er ook wel wat kritiek op de docureeks. "De veel te theatrale voice-over van Freeman, de slechte CGI-dino’s en het gemis van de wetenschappelijke informatie zorgt dat deze natuurserie nergens het niveau haalt van de andere honderden al bestaande documentaires. Ik kijk liever 'Our Planet' met David Attenborough terug", schrijft onder meer een recensent van Veronica Superguide.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws