Iedereen moet hetzelfde kwijt over vernieuwde 'Extra Time' met Filip Joos TV en Radio
TV en Radio

Iedereen moet hetzelfde kwijt over vernieuwde 'Extra Time' met Filip Joos

Iedereen moet hetzelfde kwijt over vernieuwde 'Extra Time' met Filip Joos

Op maandag 4 september werd de eerste aflevering uitgezonden van de vernieuwde 'Extra Time' met Filip Joos als moderator. Maar die vernieuwde versie - zo wordt er nu op locatie gefilmd - wordt alvast niet gesmaakt door de kijkers.

Het vijftiende seizoen van 'Extra Time' kreeg een grondige make-over. Zo nam Filip Joos de fakkel over van Aster Nzeyimana, al fungeerde hij eerder als moderator en niet als presentator. Daarnaast wordt nu telkens op locatie gefilmd en met een live-publiek.

Toch krijgt die vernieuwde versie van 'Extra Time' nu ontzettend veel kritiek. "Wij hadden gehoopt op een iets grondigere reshuffle van het programma. Ondanks de toegevoegde waarde van het live-publiek, de vlucht uit de VRT-studio en het bewijs dat een klassieke presentator nergens voor nodig is, was het zoeken naar frivoliteit", schrijft tv-recensent Jacob De Bruyne in Het Laatste Nieuws. En ook de kijkers zijn niet mals voor het programma.

Afvoeren

"Kan Sporza nog snel een presentator transfereren voor 'Extra Time' want nu gaat het echt alle kanten op", "Heel vreemde nieuwe omkadering toch bij 'Extra Time'", "'Extra Time' is nu toch wel helemaal klaar om af te voeren?" en "Pff 'Extra Time'. Beetje zelfde verhaal zoals Standard. Een dieptepunt waarvan ik hoop dat het tij zal keren ...", klinkt het onder meer in de reacties op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws