Ine Beyen eerlijk over haar scheiding: "Er waren twee opties"

231121inebeyen
Ine Beyen besloot om te stoppen in 'Special Forces'. Verrassend, want de 37-jarige ex-renster legde een quasi foutloos parcours af. De proef waarbij de kandidaten elkaar van de verdrinking moesten redden, wilde Ine niet meer doen.
“Ik wist van mezelf dat ik het kon, maar ik stond er gewoon niet achter. Ik zag het niet zitten om mijn lot - zonder afbreuk te doen aan mijn mederekruten - in de handen te leggen van iemand die pas die dag met een duikfles in contact gekomen was", zegt Ine in Het Laatste Nieuws.

Juiste moment

"Ik zou het nog steeds niet doen”, vertelt ze nu met overtuiging. “Ik vind het spijtig dat ik niet tot het einde ben geraakt. Zowel fysiek als mentaal voelde ik mij nog goed, maar als ik ergens niet mee akkoord ben, zal ik ook niet meer van mening veranderen."
Spijt van haar deelname heeft Ine allerminst. "De opnames van ‘Special Forces’ waren kort na mijn scheiding, een redelijk zware periode uit mijn leven”, legt Ine uit. “In mijn ogen waren er twee opties: ofwel was dit de druppel of ik kom er sterker uit. Uiteindelijk is het dat laatste geworden. Achteraf bekeken is het programma op exact het juiste moment in mijn leven gekomen", zegt ze.