Is de nieuwe slechterik in 'Thuis' al bekend? "Hij is niet te vertrouwen!" TV en Radio
TV en Radio

Is de nieuwe slechterik in 'Thuis' al bekend? "Hij is niet te vertrouwen!"

Is de nieuwe slechterik in 'Thuis' al bekend? "Hij is niet te vertrouwen!"

Sinds de dood van Alexander Cosyns in 'Thuis', is er alleen nog Maité die weleens opnieuw de slechterik zou kunnen worden. Toch is er nog een personage dat de kijkers plots niet meer vertrouwen.

Op donderdag zagen we hoe Britt en Gaby alsnog de lakens wilden delen. En hoewel Gaby van in het begin zeer geliefd was, krijgt hij nu de wind van voren. Zo vertrouwen veel kijkers hem niet meer.

"Sorry, maar ik heb lichtjes het gevoel dat Gaby niet te vertrouwen is", schrijft een kijker. "Ik heb ook wel een raar voorgevoel. Waarom of wat het is, weet ik niet, maar 'iets' zegt me dat er iets vreemd is" en "Ik vertrouw hem ook niet", klinkt het onder meer.

Rare vibe

En blijkbaar zijn er nog heel wat fans die een raar gevoel hebben bij Britts vriendje. "Ik heb het gevoel dat hij haar voor de zot houdt", "Er hing een heel rare vibe rond hem" en "Ik heb ook een speciaal gevoel na vandaag, maar kan het niet uitleggen", luidt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws