Isabelle uit 'Blind Getrouwd' moet zware opdoffer verwerken: "Kwamen er snel achter dat het niet werkte" TV en Radio
TV en Radio

Isabelle uit 'Blind Getrouwd' moet zware opdoffer verwerken: "Kwamen er snel achter dat het niet werkte"

Isabelle uit 'Blind Getrouwd' moet zware opdoffer verwerken: "Kwamen er snel achter dat het niet werkte"

In ‘Blind Getrouwd’ zagen we Isabelle maandagavond in het huwelijk treden met Matthieu. Op hoop van zegen! Want op het vlak van de liefde heeft de kandidate helaas al wat watertjes moeten doorzwemmen.

Maandag zagen we Isabelle blind trouwen met Mathieu. De klik leek meteen aanwezig. “Het moment toen ik eindelijk Matthieu zag... Het was een ontlading. We merkten snel dat we er alle twee écht goesting in hadden”, bevestigt zijn kersverse vrouw in TV-Familie. Hopelijk heeft ze deze keer meer geluk, want hiervoor leken haar relaties - ze heeft er al enkele serieuze achter de rug - maar niet te lukken.

Vooral de laatste breuk was pijnlijk. “Mijn laatste serieuze relatie duurde vier jaar en werd drie jaar geleden beëindigd”, onthult de ‘Blind Getrouwd’-kandidate. De twee waren al samen van toen Isabelle zeventien was. “We hadden zelfs samen een huis gekocht. Maar toch is het fout gelopen”, vertelt ze openhartig.

Andere visie

“We waren allebei op een verschillende manier geëvolueerd. Afstuderen, een job vinden... En dan kom je er ineens achter dat het toch niet werkt”, legt Isabelle uit. Maar daaruit heeft ze heel wat lessen getrokken, en dan vooral “dat communicatie héél belangrijk is.” “Daar ben ik vooral achtergekomen door die gesprekken met de 'Blind Getrouwd'-experts”, aldus de deelneemster.

4 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws