Jaar na 'Boer zkt Vrouw': boerin Elien en Lorenz maken prachtig nieuws bekend TV en Radio
TV en Radio

Jaar na 'Boer zkt Vrouw': boerin Elien en Lorenz maken prachtig nieuws bekend

Jaar na 'Boer zkt Vrouw': boerin Elien en Lorenz maken prachtig nieuws bekend

Het was een moeilijke zoektocht, maar vorig jaar schoot cupido raak voor de Lommelse Elien (27) in ‘Boer zkt Vrouw’. Ze vond de liefde bij Lorenz (29). Nu, een jaar later, leven de tortelduifjes nog steeds op een roze wolk. Én hebben ze groot nieuws over een volgende stap.

Het vorige seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ was een groot succes. Vier koppels zijn tot op vandaag nog steeds gelukkig samen. Elien en Lorenz zijn daar één van. “Het afgelopen jaar was een geluksjaar”, blikt de boerin in Dag Allemaal terug op haar ‘Boer zkt Vrouw’-avontuur. Na de opnames is Lorenz bovendien al snel bij haar ingetrokken. “En ja, ’t gaat heel goed tussen ons”, klinkt het.

Ook op haar boerderij steekt haar wederhelft steeds de handen uit de mouwen, ook al heeft hij zijn eigen job. “O, ja!”, glundert Elien. “Lorenz is heel handig, en kan alles wat ik niet kan. Een kapotte deurklink? Die is de dag erna garanti gemaakt. Met Lorenz heb ik een droomman gevonden!”, beseft ze maar al te goed.

Gezinsuitbreiding

Een droomman, die ze duidelijk als de vader van haar kinderen ziet. “Kinderen komen er later sowieso, da’s een uitgemaakte zaak”, weet de boerin te vertellen. Maar alles op zijn tijd. Eerst moet het koppel een andere knoop doorhakken.

“Lorenz was al een huis aan het bouwen, maar ik kan niet weg van de boerderij, en hij wil bij mij blijven wonen. Wat moeten we straks dan met die extra woning?”, vraagt Elien zich af. “Dat moeten we nog uitvissen. Ach, dat is een luxeprobleem, zeker?”, bedenk ze zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws