James Cooke eerlijk over 'Over de oceaan': "Geen vrienden voor 't leven gemaakt" TV en Radio
TV en Radio

James Cooke eerlijk over 'Over de oceaan': "Geen vrienden voor 't leven gemaakt"

James Cooke eerlijk over 'Over de oceaan': "Geen vrienden voor 't leven gemaakt"

Vanavond kunnen we de laatste aflevering meepikken van ‘Over de oceaan’ op Play4. En wat een avontuur is het weer geweest. Drie weken lang zonder zeilervaring op de oceaan met mensen die je amper kent, het lijkt ons niet evident. Maar zijn er toch wat vriendschappen uit voortgevloeid?

Dat er een klik was tussen de zes BV’s aan boord van de Polygala, dat was meteen duidelijk. “Net omdat het zo'n intense beleving is, leer je elkaar ook erg snel kennen. De connectie zat echt goed”, dacht Ella Leyers er eerder al over in Het Belang van Limburg. “Heel snel was het duidelijk dat we gecast waren op cohesie, niet op conflict. Van bij het begin was er een goede klik”, bevestigde ook Annelien Coorevits in Het Nieuwsblad.

De deelnemers hebben dan ook heel wat meegemaakt samen. Maar om nu te zeggen dat ze aan dit avontuur vrienden voor het leven aan overgehouden hebben, vindt James wat overdreven. “Ik vind dat nogal een boutade. Dat is gemakkelijk om te zeggen”, vindt hij in HLN Showbits. “Ik ben vroeger zo vaak op kamp geweest bijvoorbeeld en dan zeg je altijd: ‘amai, vrienden voor het leven’. Oké, je ziet elkaar wel terug in de wandelgangen van Play4 en dan besef je wel dat je samen iets meegemaakt hebt.”

En dat pakken ze hem nooit meer af. “Die mensen zitten echt wel in mijn hart”, wil James benadrukken. “Maar we gaan geen nieuwjaar samen vieren of zo. We hebben samen iets meegemaakt, dat zorgt wel voor dat extra dingetje, maar dat is voor mij al meer dan genoeg”, besluit de presentator. “Ik heb vijf fantastische mensen mogen leren kennen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws