James Cooke reageert op felle kritiek: "Daarom was Jacques Vermeire niet te zien in 'James De Musical'" TV en Radio
TV en Radio

James Cooke reageert op felle kritiek: "Daarom was Jacques Vermeire niet te zien in 'James De Musical'"

James Cooke reageert op felle kritiek: "Daarom was Jacques Vermeire niet te zien in 'James De Musical'"

Op donderdag 1 februari bracht James Cooke in 'James De Musical' een eerbetoon aan de cast van 'F.C. De Kampioenen'. Hoewel iedereen enorm genoten heeft van die aflevering, kwam er ook kritiek. Zo zijn veel kijkers er niet over te spreken dat Jacques Vermeire, ofwel DTT, niet aanwezig was. James Cooke onthult nu waarom hij er niet kon bij zijn.

De aflevering van 'James De Musical' met de cast van 'F.C. De Kampioenen' werd een mooi eerbetoon aan alle acteurs, inclusief Johny Voners, die in 2020 overleed aan de gevolgen van kanker. Toch kreeg James Cooke na de aflevering ook kritiek te slikken.

Zo vonden veel kijkers het jammer dat Jacques Vermeire nergens te bespeuren was. Bij HLN Showbits reageert James Cooke nu op zijn afwezigheid. "Ja, Jacques, die moest al iets doen. Die had al een job", vertelt James.

Agenda's

"Het is heel moeilijk om al die agenda’s bij elkaar te krijgen. En als Jacques dan zegt: 'Sorry, maar het is te laat tot bij mij gekomen', ik weet niet hoe het precies gegaan is, dan moet je je daar bij neerleggen. Dan is dat ook maar zo", aldus de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws