Jan Paternoster doet verrassende onthulling over The Voice: "Was problematisch" TV en Radio
TV en Radio

Jan Paternoster doet verrassende onthulling over The Voice: "Was problematisch"

Jan Paternoster doet verrassende onthulling over The Voice: "Was problematisch"

The Voice van Vlaanderen’ zit erop en daarmee ook het eerste seizoen met Jan Paternoster als coach. Zijn kandidaat Wesley is dan wel niet gewonnen, Jan heeft fantastisch werk geleverd in de wedstrijd.

“Die liveshows zijn echt wel de kers op de taart geweest, zowel voor de talenten in mijn team als voor mezelf’, zegt Jan Paternoster trots in Dag Allemaal. Hij schopte het tot in de grote finale met de 19-jarige Wesley. Hij heeft niets dan bewondering voor hem, maar uitaard ook voor zijn andere kandidaten.

Want geen haar op Jans hoofd dat er vroeger aan gedacht had zélf zijn kans te wagen in ‘The Voice’. Hij is nooit een haantje-de-voorste geweest, en als kind al zeker niet. “Ik was zó introvert, dat mijn ouders mij problematisch stil vonden”, vertelt de Black Box Revelation-frontman. “In zekere zin terecht, want ik sloot mij af van de wereld.”

Daarom hebben Jans ouders hem gepusht om muziekles te volgen. “Ik leerde een instrument bespelen en bloeide helemaal open. Wie weet wat er anders van mij geworden zou zijn?”, lacht hij. Waarschijnlijk geen coach in ‘The Voice’. Jan heeft duidelijk enorm veel plezier beleefd aan de wedstrijd, maar veilig vanuit zijn stoel.

Populair

Laatste nieuws