Jasha onthult échte reden van breuk met boer Raphaël: "Toen knakte er iets" TV en Radio
TV en Radio

Jasha onthult échte reden van breuk met boer Raphaël: "Toen knakte er iets"

Jasha onthult échte reden van breuk met boer Raphaël: "Toen knakte er iets"

Het zag er goed uit voor hoefsmid Raphaël en Jasha in ‘Boer zkt Vrouw’. Zeker na hun romantische date leek het de goede richting uit te gaan. Helaas bewezen ze het tegendeel tijdens de reünie-aflevering. Zes maanden later zijn de twee niet meer samen. Nu onthult Jasha waar het echt misgelopen is.

De intentie om hun relatie een kans te geven, was er volgens Jasha wel degelijk. Er was zelfs sprake van gevoelens. “We zijn toen enkele weken quasi onafscheidelijk geweest. Tot ik met vrienden naar Zuid-Afrika vertrok”, vertelt boer Raphaël in TV-Familie. Die reis was al lang voor 'Boer zkt Vrouw' gepland, maar kwam erg ongelegen. “Ik had het toen best moeilijk. Ik viel in een zwart gat toen Raphaël vertrok”, vult Jasha aan. Veel contact was er tijdens die drie weken ook niet.

“Ik keek er enorm naar uit om hem terug te zien”, vervolgt ze. Maar plots viel Jasha van haar roze wolk. “Kijk, het hele 'Boer zkt Vrouw'-verhaal was een rollercoaster van jewelste geweest”, legt de kandidate uit. “Ik ben tijdens Raphaëls vakantie ook verhuisd naar mijn ouderlijk huis. Dat bracht ook emoties met zich mee. Toen ik in m'n 'nieuwe' huis was ingetrokken, knakte er precies iets bij mij”, klinkt het. “Niet dat ik Raphaël plots minder graag zag. Maar ik zat ineens met heel wat vragen.”

Dat blokkeerde mij

“Het was helemaal anders tussen ons toen ik terug thuis was. Terwijl er voor mij persoonlijk niets veranderd was. Ik zag Jasha nog altijd even graag en ik had zelfs een heel toekomstbeeld over ons”, doet Raphaël zijn kant van het verhaal. Maar net dát toekomstbeeld - de boer begon over samenwonen, trouwen, kinderen… - heeft hun relatie de das omgedaan.

“Dat heeft me inderdaad wat afstand doen nemen”, geeft Jasha eerlijk toe. “Ik zag hem wel als de papa van m'n kindjes. Maar het voelde precies aan alsof het allemaal zo snel moest gaan. En dat blokkeerde mij wat”, bekent ze. Het ging voor haar veel te snel.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws