"Je zal denken dat ik een regelrechte psychopaat ben": dit gebeurt er deze week in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

"Je zal denken dat ik een regelrechte psychopaat ben": dit gebeurt er deze week in 'Familie'

"Je zal denken dat ik een regelrechte psychopaat ben": dit gebeurt er deze week in 'Familie'

Deze week staat er weer heel wat te gebeuren in 'Familie'. Dat vertelt Maarten Cop, die de rol van Jelle Van den Bossche vertolkt, in een video op HLN.be.

"Deze week is het eindelijk zover, Stefanie (Jasmijn Van Hoof) is weer in 'Familie'-land." Zij maakt op woensdag 7 februari haar comeback in de reeks. Den Bompa is alvast bijzonder blij om zijn kleindochter terug te zien, maar de ontmoeting met Samira lijkt iets minder vlot te verlopen.

"Jelle gaat mee met Jamila naar een fotoshoot en het klikt meteen met de fotograaf", aldus Maarten Cop. De fotograaf van Jamila vraagt aan haar en Jelle om mee te gaan naar een feestje.

Veronique breekt

"En dan Veronique. Zij gooit alles eruit bij Linus en ze breekt", aldus de 'Familie'-acteur. "Elke keer zie ik het weer voor mij. Ik zie zijn blik. Ik zie hoe ik hem neersla. Elke keer opnieuw. Je zal wel denken dat ik een regelrechte psychopaat ben", vertelt ze onder meer tegen Linus. Dat belooft!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws