Jens Dendoncker krijgt het opnieuw zwaar te verduren TV en Radio
TV en Radio

Jens Dendoncker krijgt het opnieuw zwaar te verduren

Jens Dendoncker krijgt het opnieuw zwaar te verduren

Jens Dendoncker heeft er geen gemakkelijke periode op zitten. Maar na een pijnlijke relatiebreuk en een zware depressie is hij eindelijk weer zo goed als de oude. Én schittert hij weer elke dag op VTM in een gloednieuwe quiz.

Samen met Julie Van den Steen neemt Jens de presentatie van ‘Even goeie vrienden’ voor zich. Daarin laten ze niet zo voor de hand liggende BV-duo’s tegen elkaar quizzen. En dat vier weken lang, van maandag tot en met donderdag. De eerste week zit erop, maar de kijkers ontvangen Jens en Julie helaas niet met open armen.

De commentaren zijn niet mild. "Het enige goede nieuws is dat de presentatoren goed matchen. Het klopt. De humor van Jens en de reactie van Julie daarop is echt goed", geeft journalist Mark Coenegracht toe in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers'. Maar daarmee is ook alles gezegd. De quiz stelde volgens hem niet veel voor en kwam maar niet op gang.

Er zit potentieel in ‘Even goeie vrienden’, maar Coenegracht snapt in de verste verte niet waarom ze de quiz zó op antenne hebben gegooid. “Het ging alle kanten uit en eigenlijk nergens”, legt hij uit. “Het is precies een soort kladformat, waar nog heel veel aan moest gewerkt worden, maar waarvoor men geen tijd had", besluit de journalist.

Meteen gezapt

Slechte recensies bleven ook in de kranten niet uit. Maar vooral op sociale media wordt de quiz nu door het slijk gehaald. “Ik ben niet overtuigd”, “Na twee minuten heb ik het al afgezet”, “Het niveau ligt enorm laag” en “Wat een stom programma”, lezen we onder andere op Twitter. Hopelijk moeten de kijkers er gewoon nog wat aan wennen en geven ze Jens en Julie alsnog een tweede kans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws