Jeroen Meus trekt naar het buitenland: tv-kok krijgt unieke kans van VRT TV en Radio
TV en Radio

Jeroen Meus trekt naar het buitenland: tv-kok krijgt unieke kans van VRT

Jeroen Meus trekt naar het buitenland: tv-kok krijgt unieke kans van VRT

Jeroen Meus gaat een nieuwe uitdaging aan. Na meer dan 3.000 afleveringen van 'Dagelijkse Kost' zal de chef binnenkort ook in een nieuw tv-programma schitteren. De openbare omroep heeft daar nu de eerste details van bekendgemaakt.

Jeroen Meus is bekend geworden bij het grote publiek door 'Dagelijkse Kost'. In dat VRT-programma maakt hij dagelijks een nieuw gerecht klaar. Momenteel is hij ook volop bezig met een nieuw format: 'De mosterd van Meus'. Daarin zal hij niet in zijn vertrouwde keuken koken, maar zal hij op ontdekking gaan in het buitenland.

Voorlopig is bekend dat Jeroen al zeker zal afzakken naar Schotland, Georgië en Italië. Daar zal hij nieuwe gerechten leren klaarmaken, maar ook nieuwe kooktechnieken aangeleerd krijgen. In elk land zal hij telkens ondersteund worden door een lokale, bekende chef. "Ik heb een passie voor dagelijkse kost, van waar ook ter wereld", vertelt de tv-kok aan Het Laatste Nieuws.

Beleving

"Wie de 'plat national' echt wil begrijpen, moet eerst het land en de mensen beleven", gaat hij verder. Het nieuwe programma zal dus echt een culinaire ontdekkingsreis worden. Wanneer 'De mosterd van Meus' juist op tv zal komen, is nog niet bekend, want de opnames zijn nog volop aan de gang. Wel zal het dit jaar nog uitgezonden worden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws