Karen Damen dan toch in 'Masked Singer'-pak? Zoon Sky lijkt meer te verklappen TV en Radio
TV en Radio

Karen Damen dan toch in 'Masked Singer'-pak? Zoon Sky lijkt meer te verklappen

Karen Damen dan toch in 'Masked Singer'-pak? Zoon Sky lijkt meer te verklappen

Het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ is begin deze maand spetterend ingezet, maar zonder Karen Damen deze keer. Tot grote spijt van de kijkers moeten ze het dit jaar zonder de fanatiekste speurder van het team doen. Maar zit de ‘Familie’-actrice dan misschien in een van de pakken?

Niemand weet namelijk waarom Karen Damen er dit jaar de brui aan heeft gegeven. “Goede vraag. Ik weet eigenlijk zélf niet waarom Karen niet meer meespeurt”, bekent Jens Dendoncker in Primo. “Ikzelf mis haar zeker. Tegelijk denk ik dat het een opluchting is voor de mensen onder de kostuums. Ze zat er vaak op, hé”, lacht de presentator.

Ook Jens krijgt voortdurend de vraag of Karen Damen dit jaar zelf een van de deelnemers is. Haar naam is dan ook al meermaals gevallen bij Soaperstar. Bovendien denken enkele aandachtige fans dat ze iets opgemerkt hebben. Op Karens recentste Instagramfoto zien we haar zoon Sky in een ‘Don’t talk to me’-hoodie, de typische zwarte trui die de deelnemers moeten dragen om hun identiteit verborgen te houden. Kan het zomaar dat hij die van zijn mama geleend heeft?

“Dat zou wel verklaren waarom ze niet meer in de jury zit”, denken enkele aandachtige speurders erover op Facebook. Toch lijken heel wat mensen deze theorie tegen te spreken. “Je kan die overal kopen”, “Die ligt gewoon bij JBC”, “Heel BV-land loopt daarmee rond”, “Dit is dus niet abnormaal” en “Hij had die vorig jaar ook al”, klinkt het. Kunnen we het ex-K3’tje dus schrappen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws