Karen Damen speelt open kaart: "Zo is het écht om samen te werken met Camille" TV en Radio
TV en Radio

Karen Damen speelt open kaart: "Zo is het écht om samen te werken met Camille"

Karen Damen speelt open kaart: "Zo is het écht om samen te werken met Camille"

Vanaf volgend jaar is Karen Damen naast ‘Familie’ ook te zien in de gloednieuwe VTM-telenovelle met Camille Dhont in de hoofdrol. Maar hoe is het nu om samen te werken met de grootste Vlaamse popster van het moment? Karen klapt uit de biecht.

“Karen Damen gaat meespelen in mijn telenovelle op VTM! Kleine Camille zou dit niet kunnen geloven”, schreef de 21-jarige zangeres vorige week op Instagram. De K3-fan staat binnenkort naast haar grote idool op de set. “Ik ga Maud spelen, de mama van een klasgenote van Camille”, verklapt Karen al in Dag Allemaal. “Zij moeit zich enorm met het leven van haar dochter, want ooit droomde ze van een leven in de showbizz, en haar dochter moet die ambitie nu waarmaken.”

“Het is geen grote rol, maar wel een leuke en iets compleet anders dan wat ik in 'Familie' doe”, klinkt het bij de actrice. Karen heeft het duidelijk naar haar zin op de set van de telenovelle. Hoe kan dat ook anders, met zulke leuke collega’s? “Het zijn allemaal mensen met wie ik nog nooit heb samengewerkt. Een heel plezant vooruitzicht”, klinkt ze positief. Maar Camille kende ze natuurlijk wel al even.

Fijn weerzien

Na ‘The Masked Singer’ en ‘#LikeMe’ - Karen speelde mee in het tweede seizoen van de populaire jeugdreeks - was het een blij weerzien met Camille. “We hebben al een lezing gehad, en het was keiplezant”, glundert het ex-K3’tje. “Ik kijk er absoluut naar uit om weer met Camille op de set te staan, en met de andere acteurs.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws