Keert Kato ooit nog terug in 'Familie'? Actrice Alix Konau geeft zelf antwoord TV en Radio
TV en Radio

Keert Kato ooit nog terug in 'Familie'? Actrice Alix Konau geeft zelf antwoord

Keert Kato ooit nog terug in 'Familie'? Actrice Alix Konau geeft zelf antwoord

Kato (Alix Konadu) dook op in ‘Familie’ als beste vriendin van Louise (Charlotte Sieben). Precies een jaar later moeten we al afscheid nemen van het personage. Maar is haar exit definitief of zullen we Kato nog terugzien?

Tot grote spijt van de trouwe ‘Familie’-kijker verliet het geliefde personage Kato gisteren hun favoriete soap. Alix Konadu heeft er zelf voor gekozen om op te stappen. “Aanvankelijk zou ik twee seizoenen meespelen, maar halverwege mijn eerste jaar heb ik de makers gevraagd om mij vroeger dan voorzien uit de serie te schrijven”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

De actrice heeft besloten haar familie op de eerste plaats te zetten. Ze gaat een hele tijd in Ghana wonen om meer tijd door te brengen met haar ernstig zieke oma. “Dat ik uit 'Familie' verdwijn, bezorgt me een dubbel gevoel”, geeft Alix eerlijk toe. “Ik heb een ongelooflijk fijne tijd op de set beleefd, maar toch is het ook juist om er nu mee te stoppen”, staat ze volledig achter haar besluit.

Bovendien wil Alix zich in de toekomst openstellen voor meer uiteenlopende acteeropdrachten. “Als ik echt nog wat anders wil, moet ik het nu forceren”, bedenkt ze zich. “Dit vertrek voelt juist, maar mijn toekomst is nu ook veel onzekerder”, gaat de actrice verder. Maar omdat haar personage nog leeft, houdt ze de deur wel op een kier voor een eventuele terugkeer. Dat we Kato ooit nog eens zien opduiken, sluiten we dus niet helemaal uit.

Populair

Laatste nieuws