Kenji Gooris klapt uit de biecht over 'De Pfaffs': "Het zou geëscaleerd zijn"

17012023KENJIGOORISINSTAGRAM
Het gezin van Sam Gooris en Kelly Pfaff schittert opnieuw in het tweede seizoen van ‘Expeditie Gooris’. Toch is het niet de eerste keer dat Kenji en Shania op tv komen, want vroeger verschenen ze al in ‘De Pfaffs’.
Van 2002 tot 2011 konden we kijken naar de realitysoap over het dagelijkse leven van Jean-Marie Pfaff en zijn familie. Ook Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun twee kinderen verschenen in die reeks. “De mensen hebben mij letterlijk zien opgroeien van toen ik zes maanden was tot mijn tien, elf jaar… alles is getoond op tv”, vertelt Kenji Gooris aan Dag Allemaal.
Toen Kenji en Shania tieners werden, besloten hun ouders om te stoppen met ‘De Pfaffs’. “Het is de beste keuze die ze konden maken”, geeft Kenji eerlijk toe. “Daardoor kon ik in het middelbaar échte vrienden maken die me namen voor wie ik was. Ik kon mezelf zijn, ik kon léven”, legt hij uit. “Als ze waren blijven filmen, zou het geëscaleerd zijn, denk ik”, zegt hij.
Echter vindt Kenji het helemaal niet erg om nu op televisie te komen in ‘Expeditie Gooris’. “Ik ben niet bang van camera’s en ik merk het al niet meer als er gefilmd wordt”, verduidelijkt hij. Het gezin maakt in dit nieuwe seizoen de Westkust van de Verenigde Staten onveilig en ze beleven daar gekke avonturen.