Kevin Janssens in de wolken nadat hij schitterend nieuws te horen krijgt TV en Radio
TV en Radio

Kevin Janssens in de wolken nadat hij schitterend nieuws te horen krijgt

Kevin Janssens in de wolken nadat hij schitterend nieuws te horen krijgt

Sinds vorige week schittert Kevin Janssens weer op ons scherm in ‘Rough Diamonds’ op VRT 1. Daar krijgt de populaire acteur nu fantastisch nieuws over te horen. De reeks werd duidelijk goed ontvangen.

Op Netflix was de reeks al een hele tijd te zien, maar nu zendt ook VRT 1 elke zondagavond een nieuwe aflevering van ‘Rough Diamonds’ uit. In het nieuwe crime- en familiedrama wordt de kijker ondergedompeld in de Antwerpse diamantwijk. Een wereld die ons in Vlaanderen misschien niet onbekend is, maar waarvan toch bijna niemand écht weet hoe het er precies aan toe gaat.

‘Rough Diamonds’ laat ons zo een glimp zien van de doorgaans gesloten cultuur van de ongeveer 10.000 Chassidische joden die in Antwerpen wonen. Aan de reeks ging dan ook jarenlange research vooraf én een nauwe samenwerking met de mensen uit de gemeenschap. Niet alleen werd extra aandacht besteed aan de kostuums, rekwisieten, taal en gebruiken, de reeks kon ook een sterrencast strikken, waaronder Kevin Janssens, Ini Massez, Marie Vinck en Els Dottermans. In de reeks spelen zowel Israëlische als Vlaamse topacteurs.

Buitengewoon

En al deze moeite heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. De commentaren zijn lovend. “Weer een topreeks”, “Magnifieke serie met al die topacteurs”, “Hoedje af voor de spelers”, “Intrigerend en veelbelovend”, “Vanaf de eerste aflevering spannend”, “Iets om elke week naar uit te kijken” en “Buitenwoon”, klinkt het zelfs op sociale media.

Alleen maar superlatieven dus! “Ik kan niet wachten op het vervolg”, lezen we meermaals. Goed nieuws, want wie niet telkens een week wil wachten op een nieuws aflevering, kan de ‘Rough Diamonds’ nu al volledig bekijken op VRT MAX.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws