Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' geeft ongezouten mening over Cathy na omstreden keuze

230502boerzktvrouwkevincathyvtm
De keuze van Cathy in ‘Boer zkt Vrouw’ liet heel wat kijkers met open mond achter. De boerin koos uiteindelijk toch niet voor Kenny, maar wel voor Wes, een man die ze een week voor de opnames ontmoet had. Op sociale media krijgt de boerin heel wat verwijten naar haar hoofd geslingerd. Ook boer Kevin laat zich nu uit over zijn medekandidate.
De keuze van Cathy riep bij de kijkers heel wat onbegrip op: waarom zou ze deelnemen aan ‘Boer zkt Vrouw’ en andere mannen hoop geven als ze al iemand had ontmoet? “Ik begrijp de negatieve reacties. Iedereen mag een mening hebben, zolang het maar respectvol blijft. Het klikte tussen Wes en mij, maar we hadden nog geen relatie”, legt de boerin uit in Dag Allemaal. “Het was voor mij te pril om te weten: ‘Dit is ’m!’” Cathy heeft haar mannen altijd een eerlijke kans gegeven.
“’t was echt mijn bedoeling om met een relatie uit het programma te komen. Om dan ’n week voor de opnamen dat hele avontuur weg te gooien omdat ik iemand had leren kennen met wie het goed klikte... Ik kón dat toen nog niet”, vervolgt ze. Gelukkig toont boer Kevin meer begrip dan de kijkers thuis. “Alle begrip dat je toch aan het programma hebt deelgenomen”, richt hij zich tot Cathy. “Het is niet omdat je iemand zeven dagen kent, dat je een perfecte match bent.”

Mooi verhaal

“Jij hebt een mooi verhaal geschreven, Cathy”, vindt Kevin. “Hoe beter ik je leer kennen, hoe positiever ik naar jouw verhaal kijk. Ik vond jou oorspronkelijk nogal zweverig, maar toen zag ik je twee afleveringen later over het erf crossen met ’n tractor en dacht ik: hopla, daar gaat ze! Op dat moment zag ik een andere Cathy. Jij bent niet op één ding vast te pinnen”, klinkt het. Niets dan lovende woorden dus.
“Alleen dat dansen…”, lacht de frambozenboer. “Het is niet slecht bedoeld, maar ik vond het vreemd dat je in de eerste aflevering je keuze maakte aan de hand van de manier waarop de mannen dansten. Maar goed, ieder zijn hobby”, knipoogt hij naar Cathy.