Koen Wauters niet mals voor Georges-Louis Bouchez na 'Special Forces' TV en Radio
TV en Radio

Koen Wauters niet mals voor Georges-Louis Bouchez na 'Special Forces'

Koen Wauters niet mals voor Georges-Louis Bouchez na 'Special Forces'

Vanavond kunnen we een nieuwe aflevering meepikken van ‘Special Forces: Wie durft wint’ op VTM. Twee weken geleden besloot Georges-Louis Bouchez de training nog op te geven. De commentaar op sociale media was bikkelhard, maar ook Koen Wauters is niet mals voor zijn mederekruut.

Als iemand zichzelf aan het bewijzen is in ‘Special Forces’, dan is het Koen Wauters wel. Als ancien van de groep bijt hij aflevering na aflevering door, iets wat niet van iedereen gezegd kan worden. Georges-Louis Bouchez heeft zich bijvoorbeeld niet bepaald populair gemaakt. Zijn gebrek aan inzet frustreerde zowel de kijkers als zijn medekandidaten. Het MR-boegbeeld hield de eer dan ook aan zichzelf en gooide de handdoek in de ring.

“Ja. Hij had het duidelijk onderschat”, reageert Koen Wauters nu in Het Laatste Nieuws. Wat hij vooral verrassend vond, is dat Bouchez totaal niet voorbereid of in vorm was. “Dat was raar, maar daar kan ik nog begrip voor opbrengen. Wat ik niet kon begrijpen is dat hij pertinent weigerde om zijn best te doen”, bijt de zanger van zich af.

Te hoog gegrepen

“Kijk, ik kon mezelf ook niet optrekken aan die rekstok, ik moest elke keer geholpen worden, ik heb daar de macht niet voor. Maar ik scheurde nog liever een spier dan het niet te proberen”, zegt Koen vastberaden. “Eigenlijk had Bouchez al na twee uur door dat heel die opdracht voor hem te hoog gegrepen was. Toen had hij meteen moeten zeggen dat hij ermee stopte.”

“Dat zou eerlijk geweest zijn, en dat had ik oké gevonden. Maar hij zal zijn gezicht hebben willen redden. Of dat gelukt is, is een andere kwestie”, lacht de zanger en presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws