Komen Lars en Veronique weer samen? Familie-acteurs verklappen per ongeluk meer TV en Radio
TV en Radio

Komen Lars en Veronique weer samen? Familie-acteurs verklappen per ongeluk meer

Komen Lars en Veronique weer samen? Familie-acteurs verklappen per ongeluk meer

Er hangt liefde in de lucht in soapland. Niet alleen Viv en Lowie in ‘Thuis’, maar ook Lars en Veronique in ‘Familie’ leken vrijdagavond hun romance nieuw leven in te blazen met een innige kus. Beide reeksen gingen veelbelovend het weekend in. Maar mogen de kijkers ook echt op een verzoening hopen?

Na de kus van afgelopen vrijdag is de hoop van de ‘Larsique’-fans weer helemaal aangewakkerd. “Wij komen hierdoor, zoals altijd, wij zijn een sterk team” deed Lars (Kürt Rogiers) de kijker vermoeden dat alles weer goedkomt tussen hen. “Wat een topkoppel”, “Hopelijk komen ze weer samen”, “Die twee horen bij elkaar”, “Het werd tijd”, “Het stond in de sterren geschreven”, lezen we in de reacties op Instagram.

Een “eindelijk” was hier duidelijk op zijn plaats. Maar komt het wel echt tot een verzoening na alles wat er is gebeurd? Veronique (Sandrine André) is het maandag meteen afgetrapt na hun passionele kus. Toch wijst alles erop dat ze straks weer volmondig voor elkaar kiezen.

Op Instagram doen beide acteurs de vermoedens over de verzoening van Lars en Veronique weer hoog oplaaien. De twee hebben namelijk een opnamedag in de wellness achter de rug. “Office of the day”, schrijft Sandrine bij een kiekje in de luxueuze spa. “Zware dag”, grapt Kürt op zijn beurt. Dat doet alleen maar vermoeden dat het verliefde koppeltje straks gezellig onder zijn tweetjes de liefde gaat vieren in de spa.

Bron: Instagram Stories

Komen Lars en Veronique weer samen? Familie-acteurs verklappen per ongeluk meer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws