Komt er na 14 jaar een einde aan 'Dagelijkse Kost'? Jeroen Meus kondigt belangrijk nieuws aan TV en Radio
TV en Radio

Komt er na 14 jaar een einde aan 'Dagelijkse Kost'? Jeroen Meus kondigt belangrijk nieuws aan

Komt er na 14 jaar een einde aan 'Dagelijkse Kost'? Jeroen Meus kondigt belangrijk nieuws aan

Jeroen Meus (45) presenteert ondertussen al veertien seizoenen 'Dagelijkse Kost'. Maar hoelang wil Jeroen Meus nog doorgaan met zijn dagelijkse kookprogramma? Dat onthult hij deze week in Dag Allemaal.

Jeroen Meus zit inmiddels al aan 3.000 afleveringen van 'Dagelijkse Kost'. Toch denkt de tv-kok nog lang niet aan stoppen. "Ik zou nog dertig jaar kunnen doorgaan met 'Dagelijkse Kost'", vertelt hij deze week in Dag Allemaal.

Zo is hij zijn dagelijkse kookprogramma zeker nog niet beu. "Ik ben nog nooit met tegenzin naar de studio vertrokken, 't programma maakt mij oprecht gelukkig", aldus Jeroen. "Ik heb al tegen de mensen van de VRT gezegd dat ze mij enkele jaren op voorhand moeten verwittigen als het ooit stopt. Niet een paar maanden, want dat kan ik niet aan", bekent hij.

"Parellel met mijn leven"

'Dagelijkse Kost' is dan ook een belangrijk deel van zijn leven. "Ik heb het al gehaat, wanneer ik het te druk had. Maar het grootste deel van de tijd omarm ik het toch. 'Dagelijkse Kost' is een stuk van mijn leven. Ik maakte het al toen mijn zoon geboren werd, en ik kon erop steunen toen mijn broer gestorven is. Het loopt parallel met mijn leven", besluit de tv-kok.

Populair

Laatste nieuws