Komt het nog goed tussen Raven en Louise in 'Familie'? Maker verklapt nu al het antwoord TV en Radio
TV en Radio

Komt het nog goed tussen Raven en Louise in 'Familie'? Maker verklapt nu al het antwoord

Komt het nog goed tussen Raven en Louise in 'Familie'? Maker verklapt nu al het antwoord

Op het vlak van de liefde is het huidige seizoen van ‘Familie’ wellicht het pijnlijkste tot nu toe. Op nog geen twee maanden tijd gingen al vier koppels uit elkaar: Veronique en Lars, Jamila en Jelle, Mieke en Niko en Louise en Raven. Maar of er nog hoop is voor dat laatste koppeltje?

Fans zitten er nog steeds op te wachten: de verzoening tussen Raven (Aaron Blommaert) en Louise (Charlotte Sieben). In het begin van het 35ste seizoen werden de publiekslievelingen namelijk uit elkaar gerukt. “Tja, dat doet druggebruik nu eenmaal met mensen en relaties”, zegt creative producer Wim Feyaerts in de soapspecial van Dag Allemaal. “De meeste kijkers zagen die breuk wel aankomen, maar hoopten dat ze er toch niet zou komen.”

Feyaerts heeft dan ook slecht nieuws voor de kijkers. “Tussen Raven en Louise komt het op korte termijn ook niet meer goed. Zolang hij drugs gebruikt, blijft hij een no-go”, aldus de creative producer. In de verre toekomst dan misschien? “Of die twee ooit weer een koppel zullen vormen? Afwachten”, lacht hij geheimzinnig.

Obstakels

Maar ook voor de andere koppels ziet het er niet al te best uit. “Jelle en Jamila kiezen voor een knipperlichtrelatie, maar Lars en Veronique lijken zich voorlopig niet te verzoenen”, kan Feyaerts al verklappen. “De kaarten zijn herschud en dat geeft ons stof voor nieuwe verhalen. En dat is eigen aan elke soap, die toch een never ending story blijft”, legt de producer uit. “Pas als er genoeg conflicten en obstakels zijn, blijft het spannend en in beweging. Gelukkige koppels zitten doorgaans enkel gezellig samen aan tafel. Nu beweegt er veel.”

Populair

Laatste nieuws