Kürt Rogiers bijzonder scherp voor VTM: "Toen zat het er serieus tegen" TV en Radio
TV en Radio

Kürt Rogiers bijzonder scherp voor VTM: "Toen zat het er serieus tegen"

Kürt Rogiers bijzonder scherp voor VTM: "Toen zat het er serieus tegen"

Je kan Kürt Rogiers dagelijks bewonderen op VTM in ‘Familie’, maar de acteur gaat op tijd en stond ook als presentator aan de slag. Al heeft hij daar niet uitsluitend positieve ervaringen mee. Eén show zou Kürt nu zelfs nooit meer opnieuw doen.

In de podcast '22 Minuten Stomme Vragen!' van MNM is de presentator wel heel eerlijk over zijn loopbaan bij de commerciële zender. Over de vraag welke tv-opdracht hij het minst leuk vond, hoeft Kürt Rogiers geen seconde na te denken. “’Marble Mania’”, zegt hij zonder enige twijfel. Dat presenteerde hij vorig jaar samen met Kamal Kharmach op VTM.

“Je moet weten: ‘Lego Masters’ was toen razend populair, zowel in Nederland als in Vlaanderen. Dus VTM dacht: als we het met legoblokjes kunnen, dan ook met knikkers”, vertelt de presentator. Kürt was aanvankelijk nochtans wel laaiend enthousiast. “In Nederland was het een enorme hit en ik vond dat het er waanzinnig uitzag. Maar dat moest tussen de soep en de patatten opgenomen worden.”

Lessen uit getrokken

“In één weekend moest ik 3 opnames op een dag doen. Echt doordoen dus”, legt de ‘Familie’-acteur uit. “De Vlaamse versie moest ook iets langer zijn dan de Nederlandse, waardoor de Nederlandse ploeg er ook met tegenzin aan begon.” Niet voor herhaling vatbaar dus. “Soms zit alles in een programma mee, bij ‘Marble Mania’ zat zowat alles tegen”, aldus Kürt. “Zowel de zender als ik hebben er lessen uit getrokken”. Einde ‘Marble Mania’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws