Lena weet het zeker na vrijwillige exit: "Dit koppel wint 'Love Island', zij zijn het oprechtst" TV en Radio
TV en Radio

Lena weet het zeker na vrijwillige exit: "Dit koppel wint 'Love Island', zij zijn het oprechtst"

Lena weet het zeker na vrijwillige exit: "Dit koppel wint 'Love Island', zij zijn het oprechtst"

Ze leken de gedoodverfde winnaars, tot Lena en Imad besloten op te stappen uit ‘Love Island’. Buiten de villa hield hun relatie zelfs geen dag stand. Maar welk koppel maakt dan wel kans op die felbegeerde overwinning? Voor Lena is het in ieder geval duidelijk.

Lena en Imad vormden sinds dag één een koppel in ‘Love Island’. Maar hoe vliegend hun start was, zo snel ging het uit het niets ook bergaf. Toch besloot Imad zijn koppelpartner achterna te gaan toen ze de villa voor haar mentale welzijn verliet. Maar het heeft niet mogen zijn. Het koppel zette buiten de villa meteen een punt achter hun relatie.

“Na ons vertrek hebben we enkele diepe, respectvolle gesprekken gehad. We wilden bespreken waarom het fout gelopen was, en of we de relatie zouden verder zetten”, verduidelijkt Lena in Het Laatste Nieuws. “We hebben beslist om dat niet te doen, en om elkaar ruimte te geven. Dat is beter voor ons beiden: zo kunnen we alles rustig laten bezinken.” De overwinning zal dus voor iemand anders weggelegd zijn. Maar wie?

Oprechtste koppel

“Ik kijk iedere aflevering, en ben heel benieuwd welk koppel de kijkers uiteindelijk de overwinning gunnen”, zegt Lena. “Je weet natuurlijk niet wat er kan gebeuren tijdens Casa Amor, maar zelf schat ik Nycole en Jonna het sterkst in.” Ze zijn geen koppel geworden op de eerste dag en hebben al een hobbelig parcours gekend, maar zijn volgens Lena wel serieus naar elkaar toegegroeid.

“Om een voorbeeld te geven: in de villa was de lunch apart, dus mannen en vrouwen gescheiden. Maar zij vinden dat écht moeilijk”, herinnert de realityster zich. “Voor hen mag die middagmaaltijd altijd snel voorbij zijn, zodat ze weer bij elkaar kunnen zijn. Het voelt alvast heel oprecht tussen hen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws