Na vrijwillige exit in 'Love Island': Lena onthult of zij en Imad nog een koppel vormen TV en Radio
TV en Radio

Na vrijwillige exit in 'Love Island': Lena onthult of zij en Imad nog een koppel vormen

Na vrijwillige exit in 'Love Island': Lena onthult of zij en Imad nog een koppel vormen

Maandagavond dropte Lena een bommetje toen ze besloot ‘Love Island’ vrijwillig te verlaten. Nog groter was de verrassing toen Imad haar volgde. Ook Lena zag zijn beslissing duidelijk niet aankomen. Maar had hun relatie buiten de villa nog wel kans op slagen?

Gisteren moesten de trouwe ‘Love Island’-fans maar liefst afscheid nemen van drie kandidaten. Amandine moest de villa als single verlaten, Lena besloot onverwacht vrijwillig op te stappen en Imad besloot zijn koppelpartner sinds dag één achterna te gaan. “Het spontane vertrek van Imad kwam ook voor mij heel onverwacht”, laat Lena voor het eerst van zich horen op Instagram. “Dit is een enorm mooi gebaar dat ik koester.”

Toch hield hun relatie buiten de ‘Love Island’-villa nog geen dag stand. “Ondanks ons bijzondere avontuur en de oprechte gevoelens die werden uitgesproken, hebben we na enkele diepe gesprekken besloten dat ons verhaal geen vervolg kent”, laat Lena weten. “Maar we gunnen elkaar alleen maar goeds.”

Ongezonde situatie

Veel kijkers zagen deze breuk al aankomen. Volgens hen werd de relatie van Lena en Imad toxischer met de dag, en laat de kandidate zichzelf nu net beloofd hebben nooit meer in zo’n situatie terecht te komen. “Exact een jaar geleden beloofde ik me na het beëindigen van een ongezonde relatie dat ik voortaan altijd voor mezelf zou kiezen. Ik heb in het verleden mij vaak weggecijferd voor een ander waardoor ik mezelf volledig verloor, deze keer wou ik het niet zover laten komen”, legt Lena uit.

“Laat dit een teken zijn voor alle mensen die momenteel in een ongelukkige of ongezonde situatie zitten. Er is altijd een uitweg, hoe moeilijk ook”, rondt de ‘Love Island’-deelneemster haar boodschap af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws