Liggen er nog meer tv-plannen in het laatje bij Sarah Puttemans? Influencer onthult haar plannen TV en Radio
TV en Radio

Liggen er nog meer tv-plannen in het laatje bij Sarah Puttemans? Influencer onthult haar plannen

Liggen er nog meer tv-plannen in het laatje bij Sarah Puttemans? Influencer onthult haar plannen

Eerst een deelname aan ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ op Play4, nu aan ‘De Verraders’ op VTM. Er lijkt een mooie tv-weg open te liggen voor Sarah Puttemans (24). Maar de vriendin van Viktor Verhulst laat het liever allemaal op zich afkomen. In HLN Showbits maakt ze duidelijk hoe ze over haar tv-carrière denkt.

In ‘De Verhulstjes’ zullen we haar nooit zien, maar dankzij ‘MasterChef’ en ‘De Verraders’ heeft Sarah Puttemans toch haar weg naar het kleine scherm gevonden. Maar of dat ook het begin is van een mooie tv-carrière, valt nog af te wachten. Op dit moment is er niet echt een programma waar de influencer van droomt.

“Momenteel komt er niets in mij op waarbij ik meteen denk: oh, daar zou ik aan willen deelnemen”, vertelt Sarah in HLN Showbits. “What’s meant to be, will be. Ik zie wel wat de toekomst brengt. Als er een programma op mijn pad komt dat echt iets voor mij is, dan wil ik dat zeker doen. Maar is dat niet zo, dan is dat niet zo”, denkt Viktors vriendin er duidelijk over. Sarah kijkt de kat nog wat uit de boom. Voorlopig zijn er dus nog geen concrete plannen voor nieuwe opnames.

Werk en privé gescheiden

Of er nu nog tv-plannen aankomen of niet, één ding is een uitgemaakte zaak: Sarah zal nooit haar opwachting maken in ‘De Verhulstjes’. “Viktor en ik hebben die keuze als koppel gemaakt”, legt de influencer uit. “Ik heb nu al twee programma’s mogen draaien. Ik voel dat dat best intens kan zijn, en daarom misschien ook negatief kan werken op je relatie, terwijl het juist heel goed gaat tussen ons. Daarom houden we dat liever gescheiden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws