Luc Appermont krijgt uitgelezen kans van VRT 1, die vandaag bijzondere mijlpaal viert TV en Radio
TV en Radio

Luc Appermont krijgt uitgelezen kans van VRT 1, die vandaag bijzondere mijlpaal viert

Luc Appermont krijgt uitgelezen kans van VRT 1, die vandaag bijzondere mijlpaal viert

Met Halloween heeft het niets te maken, maar 31 oktober zal voor altijd een belangrijke dag blijven voor VRT 1. De televisiezender viert vandaag een bijzondere mijlpaal en daarvoor kreeg Luc Appermont een unieke opdracht aangeboden.

VRT 1 viert vandaag een belangrijke mijlpaal, namelijk het 70-jarige jubileum van de eerste televisie-uitzending ooit in ons land. Speciaal voor deze unieke gelegenheid loodst Luc Appermont de kijkers vanavond door de belangrijkste momenten uit een rijke zeven decennia televisiegeschiedenis.

Startend met een terugblik op 31 oktober 1953 reist de presentator telkens tien jaar verder in de tijd. Zo zal Luc onder meer stilaan bij het jaar 1973, toen de energie- en olieprijzen het nieuws domineerden, of 2003, toen bij ‘Blokken’ regelmatig een verklede man opdook in de achtergrond. Bovendien zal hij ook herinneringen ophalen met bekende VRT-gezichten als Goedele Wachters en Niels Destadsbader, die als nieuwsanker en Ketnetwrapper hun eerste stappen in het tv-wereldje hebben gezet.

De ‘Special 70 jaar tv’ wordt vanavond om 19u45 uitgezonden op VRT 1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws