Martien Meiland schrikt zich rot en zet dochter op haar plaats: "Stomme Maxime!" TV en Radio
TV en Radio

Martien Meiland schrikt zich rot en zet dochter op haar plaats: "Stomme Maxime!"

Martien Meiland schrikt zich rot en zet dochter op haar plaats: "Stomme Maxime!"

Vanavond kunnen we kijken naar een nieuwe aflevering van ‘Chateau Meiland’ en Martien Meiland deelt daar nu al een voorproefje van op zijn Instagrampagina. Het filmpje zorgt meteen voor heel wat hilariteit bij zijn volgers.

Intussen is het achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’ van start gegaan op SBS6 en daarin beleeft de familie Meiland opnieuw knotsgekke avonturen. Ook dochter Maxime Meiland duikt nog steeds op in de realityreeks. Op de Instagrampagina van Martien Meiland krijgen we nu al wat meer te zien van de nieuwste aflevering.

In de video klaagt Martien over zijn gezin. “Het is niet te doen die familie. Dan buikpijn, dan hoofdpijn, dan migraine…”, zucht hij. Dan laat Maxime haar vader plots schrikken en hij gilt het meteen uit. “Maxime, wil je dat nooit meer doen”, zegt hij daarna. “Stomme Maxime! Ik was zo geschrokken!”, schrijft hij nog onder het filmpje.

“Kijk straks om 20.30 uur weer naar SBS6”, aldus Martie. “Ja, zin in” en “Dat wordt vanavond kijken”, reageren enkele volgers enthousiast. “Held”, “Hahaha”, “Het is niet te doen, deze familie”, “Zo heerlijk jullie band met jullie dochters” en “Grappig, ik schrik ook altijd zo snel”, klinkt het ook nog in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws