'Masked Singer' valt door de mand bij Bart Cannaerts: "Wist meteen wie het was" TV en Radio
TV en Radio

'Masked Singer' valt door de mand bij Bart Cannaerts: "Wist meteen wie het was"

'Masked Singer' valt door de mand bij Bart Cannaerts: "Wist meteen wie het was"

Vanavond kunnen we opnieuw genieten van ‘The Masked Singer’ op VTM. Misschien brengt het tweede optreden van Foxy Lady, Kosmos, Minotaurus, Vlinder, Hippo en Tovenaar ons een stapje dichter bij hun identiteit. Van één daarvan viel het masker voor speurder Bart Cannaerts al af.

Vorig jaar nog zelf in een pak, dat van Cycloop, nu achter de speurdersdesk. Of het hem een voordeel oplevert, weet Bart Cannaerts niet. “Goh, niet echt”, denkt de comedian erover in Humo. “Behalve dan dat ik heel goed let op hoe de deelnemers het podium op- en af wandelen”, legt hij uit.

“Ik weet dat je daar soms de neiging hebt om even uit je rol te vallen”, bedenkt de kandidaat uit het vorige seizoen zich. “Ik betwijfel of het op tv te zien zal zijn, maar ik heb tijdens de opnames één deelnemer op een onbewaakt moment een bepaalde beweging zien maken waarvan ik dacht: ahá”, verklapt Bart. “Ik wist meteen wie het was”.

Wij zijn alvast benieuwd of hij het juist had. Volgens Jens is Bart in ieder geval een niet te onderschatten speurder. “Bart is iemand die komt aandraven met de wildste theorieën. Hij blijft maar malen over tips die andere speurders nauwelijks of niet meegekregen hebben”, klinkt het in Primo. En dat heeft hem volgens de presentator wel al eens op het juiste spoor gebracht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws