Mathieu 'Joren' Carpentier uit 'Thuis' gooit het over een andere boeg: “Het was me een eer” TV en Radio
TV en Radio

Mathieu 'Joren' Carpentier uit 'Thuis' gooit het over een andere boeg: “Het was me een eer”

Mathieu 'Joren' Carpentier uit 'Thuis' gooit het over een andere boeg: “Het was me een eer”

Al zes jaar lang staat Mathieu Carpentier op de set van ‘Thuis’ als Joren De Witte. Maar acteren is lang niet het enige talent waarover hij beschikt. De 26-jarige acteur slaat nu een compleet andere weg in.

Mathieu Carpentier maakte in 2017 zijn intrede als Joren in ‘Thuis’, de neef van Sam (An Vanderstighelen). Binnenkort duikt hij naast in de dagelijkse VRT 1-soap ook op in ‘Please tell me you’re fine’, de eerste kortfilm van zijn voormalige ‘Thuis’-lief Lennart Lemmens (Stan). Maar de jonge acteur laat nu een ander, verrassend facet van zichzelf zien.

Mathieu heeft namelijk zijn eigen gedichtenbundel uitgebracht, getiteld ‘Ik zwijg liever en schrijf’. “Een eerste bundel uitbrengen… Jawadde, het vraagt toch meer werk dan gedacht”, kondigt de ‘Thuis’-acteur aan op Instagram. “Veel doen en dan weer in twijfel trekken en dan toch maar doen. Gelukkig maar, want wat een plezier. Een ervaring die ik nooit zal vergeten.”

Bedankt voor alles

Daarom wil hij zijn hele team bedanken om in hem te geloven en er samen iets moois van te maken. “Toen het allemaal een idee was en de bundel gekrabbel op losse papieren, hadden jullie niet veel nodig. Integendeel, jullie goesting motiveerde me alsmaar meer”, schrijft Mathieu. Met speciaal bedankje voor de cover van het boek, de liveband op de release van zijn bundel, de mensen die kwamen kijken… Kortom: “Merci aan iedereen die hielp om dit waar te maken. Het was me een eer.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws