Mathieu Terryn bedolven onder commentaar door wat hij 'The Voice'-team aandoet TV en Radio
TV en Radio

Mathieu Terryn bedolven onder commentaar door wat hij 'The Voice'-team aandoet

Mathieu Terryn bedolven onder commentaar door wat hij 'The Voice'-team aandoet

De Knockouts in ‘The Voice van Vlaanderen’ zijn afgelopen weekend van start gegaan. Voor de coaches met hun teams aan de slag gingen, wilden ze hun kandidaten eerst wat beter leren kennen. En Mathieu Terryn doet dat op een wel erg bijzondere manier.

Als teambuilding ging Mathieu ijsberen met zijn kandidaten, een niet zo alledaagse activiteit. “Ik ga ze laten afzien en dan weet ik meteen welk vlees ik in de kuip heb”, denkt de coach erover. “Toen hij het vertelde, dacht ik: shit”, “Vreselijk” en “Die is helemaal zot”, klonk het onder zijn teamgenoten.

En dat is ook exact hoe de kijker erover dacht. “Verschrikkelijk gewoon”, “Goed zot”, “Ik krijg al koud door het nog maar te zien” en “Zou niets voor mij zijn”, luidt het in de reacties op Facebook. “Supergevaarlijk om iets aan je hart te krijgen van het koude water, zeker als je dat niet gewoon bent”, wil zelfs iemand kwijt.

Maar Mathieu krijgt nog wat opvallende kritiek over zich heen, over zijn haar. Tijdens de Blind Auditions had de coach al toegegeven dat hij al drie jaar geen shampoo meer gebruikt. “Eindelijk zijn haar gewassen”, “Je haar zal nu eens gewassen zijn en niet meer stinken” en Breng shampoo mee om zijn haar te wassen”, schrijven enkele flauwe plezanten nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws