Matteo Simoni laat in kaarten kijken na exit in De Mol: "Hier is het misgelopen" TV en Radio
TV en Radio

Matteo Simoni laat in kaarten kijken na exit in De Mol: "Hier is het misgelopen"

Matteo Simoni laat in kaarten kijken na exit in De Mol: "Hier is het misgelopen"

De Mol’ zorgde gisterenavond meteen voor een spetterende start. Voor de eerste keer in de geschiedenis van het programma kreeg een BV de kans om deel te nemen. Dat is uiteindelijk Matteo Simoni geworden. Helaas is het voor de acteur bij één deelname gebleven.

Als eerste bekende Vlaming meedoen aan ‘De Mol’ en er als eerste uitliggen, dat is een bittere pil om te slikken. “Hoe ontzettend jammer! Ik ben intussen wel bekomen, maar die avond vond ik het echt heel erg en ik heb er toch even van afgezien”, geeft Matteo Simoni toe in Het Laatste Nieuws. “De eerste afvaller zijn wens je niemand toe. Je wil nog zoveel meemaken en iedereen leren kennen.”

“Al die groene schermen voor het mijn beurt was… Ik kon alleen maar denken ‘oh nee, het gaat toch niet waar zijn, toch niet de eerste?'. En dan dat rode scherm… Toen ik de aflevering zag, voelde ik de teleurstelling opnieuw door mijn hele lijf”, vertelt de acteur. Zij avontuur duurde in totaal slechts drie dagen. Maar Matteo weet precies waar het misgelopen is. “Ik heb dat gewoon fout aangepakt. Ik heb die eliminatietest echt fout ingevuld”, klinkt het.

“Ik ben op een paar mensen beginnen focussen en dat heeft mij niet meer losgelaten”, legt de acteur uit. Wie zijn verdachten waren, geeft hij natuurlijk niet prijs. “Maar ik had veel meer moeten spreiden. En op snelheid moeten spelen. Dat heb ik gewoon niet gedaan”, bedenkt Matteo zich. “Lieselot wist niets over de kandidaten. En nog had zij een betere test dan mij. Ik voelde me echt een idioot. Waarom heb ik dat niet anders gedaan? In de eerste opdracht moest je quotes bij kandidaten plaatsen. De mijne was: Ik heb de mol in al die jaren nog nooit gevonden. En kijk!”, lacht de eerste afvaller.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws