Na 13 jaar 'Dagelijkse Kost': Jeroen Meus pakt uit met leuke verrassing over populaire kookshow TV en Radio
TV en Radio

Na 13 jaar 'Dagelijkse Kost': Jeroen Meus pakt uit met leuke verrassing over populaire kookshow

Na 13 jaar 'Dagelijkse Kost': Jeroen Meus pakt uit met leuke verrassing over populaire kookshow

Al dertien jaar roert Jeroen Meus in zijn kookpotten in ‘Dagelijkse Kost’. Na al die tijd is zowel de populariteit van de tv-kok als die van het programma nog niet gaan liggen. Integendeel, VRT komt plots met een leuke verrassing op de proppen.

Binnenkort moet je niet meer alleen voor de buis zitten om te beslissen wat de pot schaft. Aangezien gemiddeld zo’n 750.000 kijkers naar de website van het programma surfen, en dan vooral via smartphone of tablet, besloot de VRT ‘Dagelijkse Kost’ zijn eigen app te geven.

Zo wordt het vanaf nu nog gemakkelijker om alle recepten te raadplegen. Via de app kan je recepten swipen, een lijst van je favoriete gerechten samenstellen en op die manier je eigen persoonlijke smaakprofiel creëren of een weekmenu samenstellen. Handig toch?

Sterk merk

“Wat in 2010 begon als een eenvoudig kookprogramma met Jeroen Meus in een huiselijke keuken, groeide uit tot het sterke merk dat ‘Dagelijkse kost’ anno 2023 is”, reageert Lotte Vermeir, netmanager van VRT 1, in Het Laatste Nieuws. “Dé kookreferentie en vertegenwoordiger van de smaak van Vlaanderen, maar bovenal een merk dat erin slaagt relevant te blijven op zowel televisie als online en in de winkel.”

De app van ‘Dagelijkse Kost’ kan je vanaf nu gratis downloaden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws