Na aanhoudende kritiek: "'Extra Time' verdwijnt van het scherm" TV en Radio
TV en Radio

Na aanhoudende kritiek: "'Extra Time' verdwijnt van het scherm"

Na aanhoudende kritiek: "'Extra Time' verdwijnt van het scherm"

De vernieuwde 'Extra Time' kan maar weinig kijkers bekoren. De toekomst van de voetbaltalkshow ziet er dan ook allesbehalve rooskleurig uit.

"Wat een teleurstellende aflevering, alweer. Altijd gezeik over dezelfde ploegen en de Premier League. Ik haak definitief af", "'Extra Time', nog oeverlozer dan de Rode Duivels tegen Azerbeidzjan. Frank Raes, kom terug!" en "Weg ermee!": het zijn maar enkele van de vele negatieve reacties op de het vernieuwde format van 'Extra Time'.

Nu heeft ook de krant De Standaard zich zeer slecht uitgelaten over de voetbaltalkshow op VRT Canvas. "Op middellange termijn is het voortbestaan van Extra time bedreigd", aldus De Standaard. 'Extra Time' is inmiddels ook al terugvallen naar amper 100.000 kijkers. Veel voetbalpodcasts doen het dan ook een pak beter.

Afscheidstournee

"Mogelijk verdwijnt het programma in 2025, wanneer de looptijd van het huidige voetbalcontract afloopt", aldus De Standaard. "Ook de rechtenhouder Eleven Sports heeft podcasts ontdekt en beconcurreert daarmee zijn eigen licentiehouder. En dus lijkt 'Extra Time' bezig aan een afscheidstournee langs voetbalkantines", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws