Na 'Allerslimste Mens'-overwinning krijgt Danira Boukhriss wéér geweldig nieuws TV en Radio
TV en Radio

Na 'Allerslimste Mens'-overwinning krijgt Danira Boukhriss wéér geweldig nieuws

Na 'Allerslimste Mens'-overwinning krijgt Danira Boukhriss wéér geweldig nieuws

Het is amper een week geleden dat Danira Boukhriss Terkessidis in ‘De Allerslimte Mens ter Wereld’ met de overwinning naar huis ging, of de presentatrice krijgt alweer schitterend nieuws te horen.

Danira kan momenteel nog even nagenieten. Sinds vorige week mag ze zich meer dan verdiend ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ noemen. Maar er komt maar geen einde aan het goede nieuws. De VRT doet er namelijk nog een schepje bovenop: er is een tweede seizoen van ‘De repair shop’ op komst.

‘De repair shop’ was dit najaar een gloednieuw programma op Eén. Daarin blaast Danira enkele kapotte of versleten voorwerpen nieuw leven in samen met een team vakmensen. Het gaat om voorwerpen waar meestal een sterke emotionele waarde aan vasthangt. “Er komt sowieso een tweede seizoen, maar het is nog niet duidelijk wanneer dat te zien zal zijn”, vertelt de presentatrice in Het Nieuwsblad.

Veel tijd om stil te zitten heeft Danira niet. Samen met Kobe Ilsen is ze momenteel opnieuw druk in de weer om een vervolg te knopen aan ‘Over eten’. “Het zit nog in een brainstormfase. Of het een nieuw seizoen wordt of iets helemaal nieuws, dat moeten we nog bekijken”, kan Danira erover kwijt. Het wordt in ieder geval een succesvol tv-jaar voor Danira.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws