Na enorme domper bij Play4: Celine Van Ouytsel gooit het over compleet andere boeg TV en Radio
TV en Radio

Na enorme domper bij Play4: Celine Van Ouytsel gooit het over compleet andere boeg

Na enorme domper bij Play4: Celine Van Ouytsel gooit het over compleet andere boeg

Celine Van Ouytsel kreeg onlangs een bittere pil te slikken. Play4 heeft de stekker getrokken uit ‘Play Café’, het showbizzmagazine dat onder anderen door de ex-Miss België werd gepresenteerd. Gelukkig worden genoeg andere kansen haar in de schoot geworpen!

Onlangs kwam de donderslag bij heldere hemel voor Celine Van Ouytsel, Viktor Verhulst, Evi Hanssen en co. In de voorstelling van Play4’s najaarsseizoen was geen spoor meer te bekennen van ‘Play Café’. “We moeten het niet meer hebben van de zogenaamde 'treintjeskijkers' (kijkers die programma's achter elkaar bekijken op één zender, red.)”, legde programmadirecteur Annick Bongers uit in Het Laatste Nieuws. “We focussen ons op grotere titels die de moeite zijn om uitgesteld te kijken.”

Een domper dus voor de voormalige Miss België. Maar stilzitten hoeft ze niet te doen, want meteen werd haar een nieuwe kans aangeboden. Celine gaat namelijk voor het eerst radio maken. De blondine zal te horen zijn op Nostalgie, dat vanaf 28 augustus Play Nostalgie zal heten. Naast een nieuwe naam pakt de radiozender dus uit met nieuwe programma’s en gloednieuw radiotalent.

Team Ochtend

Zo maken onder andere ‘Eigen kweek’-actrice Liesa Naert en zanger Gene Thomas hun debuut op Play Nostalgie. Zij zullen respectievelijk op dinsdag en woensdag te horen zijn aan de zijde van Bart De Raes in de nieuwe ochtendshow ‘Team Ochtend’. Celine neemt het de dag erna van hen over. “Vanaf volgende week maak ik samen met deze toppers de ochtend bij Bart De Raes. Elke donderdag op jouw radio”, schrijft de ex-miss vol trots op Instagram.

Na enorme domper bij Play4: Celine Van Ouytsel gooit het over compleet andere boeg
Bron: Instagram Stories (@celinevanouytsel)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws