Na gastoptreden van Metejoor: ook deze zes BV's duiken deze week op in 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Na gastoptreden van Metejoor: ook deze zes BV's duiken deze week op in 'Thuis'

Na gastoptreden van Metejoor: ook deze zes BV's duiken deze week op in 'Thuis'

Fans van Metejoor kunnen zich alvast verheugen op de ‘Thuis’-aflevering van vanavond. Daarin zal de zanger een guest appearance doen op de vrijgezellenavond van Christine (Daphne Paelinck). Maar dat is niet de enige verrassing die de makers voor hun kijkers in petto hebben.

Christine en Adil (Nawfel Bardad-Daidj) stappen volgende vrijdag, 17 maart, in het huwelijksbootje. Het echtpaar in spe heeft het weekend alvast spetterend ingezet. Adil met een vrijgezellenfeest op Ibiza, Christine met een concert van niemand minder dan Metejoor. De zanger zal vanavond dan ook écht in de soap te zien zijn. Maar hij is niet de enige.

Naast Metejoor pakken de makers van ‘Thuis’ uit met een gastoptreden van nog zes andere bekende Vlamingen. Zij zullen doorheen de hele week in de reeks verschijnen. Zo zagen we in het voorfilmpje voor deze week auteur Herman Brusselmans opduiken in de boekenclub van madam Marianne (Leah Thys) en Riadh Bahri in het ziekenhuis tijdens een scène tussen Judith (Katrien De Ruysscher) en Sam (An Vanderstighelen).

Ook intussen hoogzwangere Qmusic-presentatrice Jolien Roets en haar vriend, dj Hakim Chatar, verschijnen plots aan de toog van Bar Madam. Maar ook StuBru-duo Fien Germijns en Thibault Christiaensen maken hun opwachting in de soap. Zij kloppen bij advocaat Tom (Wim Stevens) aan voor juridische raad. Wat de reden van hun gastoptredens is, is nog onduidelijk. Maar het belooft in ieder geval een extra bijzondere week te worden in ‘Thuis’!

Populair

Laatste nieuws