Na geruchten over exit: Yanni Bourguignon schept zelf duidelijkheid over toekomst bij 'Familie'

230703yannibourguignonmaartencopinstagramstories
De fans van ‘Familie’ kunnen opgelucht ademhalen: Cédric heeft de seizoensfinale overleefd. Maar betekent dat wel dat Yanni Bourguignon in de reeks blijft? Er gingen de laatste tijd namelijk heel wat geruchten rond van niet. De acteur maakt nu zelf duidelijk hoe de vork in de steel zit.
Het is Veronique (Sandrine André) gelukt! Dankzij Yoko (Cyra Gwynth) kon ze haar zoon Cédric en vriend Lars (Kürt Rogiers) redden van de dood. Dat is al één zorg minder voor de kijkers van ‘Familie’. Of niet soms?
Deze zomer gingen namelijk vaker geruchten de ronde dat Yanni Bourguignon alsnog uit ‘Familie’ zou verdwijnen. De makers speelden daarop in door een foto te delen waarop stond: “Wij zwaaien met z’n allen Yanni uit op 25 augustus. Danku, Yanni.” Achteraf reageerden ze dat het om “een flauwe grap” ging. Toch waren de kijkers er toch niet gerust in.

Klaar voor!

Maar dat blijkt nergens voor nodig! Yanni is het nog lang niet beu. “Wij blijven dan nog efkes, hé”, schrijft de acteur op Instagram bij een foto met Kürt. “Helemaal klaar voor seizoen 33!” Het verhaal van Cédric is dus nog niet meteen uitverteld. “Oef, gelukkig maar” en “Goed, blijf nog maar een paar jaartjes”, zijn Yanni’s volgers het erover eens.