Na geruchten over vertrek: Erik Van Looy heeft knoop doorgehakt over toekomst bij 'De Slimste Mens' TV en Radio
TV en Radio

Na geruchten over vertrek: Erik Van Looy heeft knoop doorgehakt over toekomst bij 'De Slimste Mens'

Na geruchten over vertrek: Erik Van Looy heeft knoop doorgehakt over toekomst bij 'De Slimste Mens'

De Slimste Mens ter Wereld’ slaagde er deze week in serieus wat verwarring te zaaien bij de kijkers. Er circuleerden de laatste dagen enkele promobeelden waaruit zou kunnen blijken dat Erik Van Looys laatste uren als presentator geslagen zijn. De quizmaster besloot nu zelf duidelijkheid te scheppen.

Je had het misschien al zien voorbijkomen, maar de afgelopen dagen was heel wat te doen rond ‘De Slimste Mens’. “Het onmogelijke is gebeurd”, klinkt het in de nieuwe trailer van het nieuwe seizoen. Daarin is te zien hoe presentator Erik Van Looy stikt in een radijsje, een verwijzing naar zijn deelname aan ‘The Masked Singer’. Niet veel later deelden verschillende juryleden een Instagrampost waarin ze beweren dat zij de nieuwe presentator van de quiz worden.

Onder andere Jeroom, Ella Leyers, Herman Brusselmans en Barbara Sarafian beweerden dat de opvolger van Erik van te worden. En dat leidde tot grote frustraties bij de fans. “Omg beter niet. Geen Erik, geen ‘Slimste Mens’ voor mij”, “‘De Slimste Mens’ is ‘De Slimste Mens’ niet zonder Erik!”, “Oh nee!”, “Ik kijk niet meer!” en “Van Erik moeten ze afblijven!”, klonk het op sociale media.

Geen denken aan!

Maar de fans kunnen op hun beide oren slapen. In de volledige trailer voor het 21ste seizoen belooft Erik er na 20 jaar zéker nog eens 20 jaar bij te doen. De presentator verdwijnt dus niet van het scherm. Het ging dus gewoon om een reclamestunt.

'De Slimste Mens' is vanaf 16 oktober te zien op Play4 en GoPlay.

Populair

Laatste nieuws