Na laatste aflevering van 'Liefde voor Muziek': fans geven hun ongezouten mening

24052023liefdevoormuziekvtm
Afgelopen dinsdag konden we kijken naar de allerlaatste aflevering van het negende seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Meteen na de uitzending laten de kijkers op sociale media weten wat ze er juist van vonden.
Het negende seizoen van 'Liefde voor Muziek' zit erop. De afgelopen weken konden we kijken naar hoe K3, Stef Bos, Metejoor, DAAN, Jaap Reesema, Günther Neefs en Portland prachtige versies brachten van elkaars populairste nummers. Deze week blikten ze samen nog eens terug op de mooiste momenten uit de verschillende aflevering.
Tijdens deze laatste aflevering lieten de artiesten ook weten welke covers zij juist het leukste vonden en daarnaast werden de kijkers ook nog getrakteerd op nooit eerder vertoonde beelden. De fans laten meteen weten dat ze niet kunnen wachten op een volgende reeks, maar wat vonden ze eigenlijk van het huidige seizoen?

Subliem

Iedereen laat weten dat ze het fantastisch vonden. "Wat een geweldig seizoen", "Iedere week genieten, ga het missen. Weer een topbende dit seizoen", "Supermooi gedaan iedereen", "Prachtige show", "Zo'n zalig seizoen", "Was weer een geweldig programma met liefdevolle mensen", "Allemaal toppers, meer van dit alstublieft" en "Spijtig dat het gedaan is", reageren zij onder meer.