Na lang wachten eindelijk bekend: dan komt 'Chantal' terug met tweede seizoen TV en Radio
TV en Radio

Na lang wachten eindelijk bekend: dan komt 'Chantal' terug met tweede seizoen

Na lang wachten eindelijk bekend: dan komt 'Chantal' terug met tweede seizoen

Wegens succes verlengd! ‘Chantal’ krijgt een tweede seizoen. Hoewel dat intussen al oud nieuws is, raakte eindelijk bekend wanneer we Maaike Cafmeyer en co weer op het scherm mogen verwachten.

‘Chantal’ was een schot in de roos op VRT 1. De eerste aflevering van de West-Vlaamse politiereeks in september vorig jaar trok vlot meer dan een miljoen kijkers naar het scherm. En dat enorme succes bleef niet zonder gevolg. In Dag Allemaal kondigde Dries Heyneman, ‘de sheriff’ uit ‘Chantal’, eind vorig jaar al aan dat de kijkcijferhit een vervolg zou krijgen.

Meer nog, de opnames waren toen zelfs al achter de rug. “Tot eind augustus hebben we gedraaid voor het tweede seizoen van ‘Chantal’”, verklapte de acteur. Nu weten we ook eindelijk wanneer we het vervolg mogen verwachten, of toch ongeveer. Zo kondigde Streamz aan dat de reeks vanaf december beschikbaar is op de streamingdienst.

Eerst op Streamz

De VRT 1-kijkers hebben minder geluk en zullen nog wat langer moeten wachten op het nieuwe seizoen. Wanneer ‘Chantal’ precies op tv uitgezonden wordt, is nog niet bekend. Wel dat het pas in het voorjaar van 2024 zal zijn. Ook het derde seizoen van 'Onder Vuur' zal op dezelfde manier eerst op Streamz verschijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws