Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens binnenkort eindelijk weer te zien op tv TV en Radio
TV en Radio

Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens binnenkort eindelijk weer te zien op tv

Na maandenlange mediastilte: Nathalie Meskens binnenkort eindelijk weer te zien op tv

VTM heeft zojuist zijn nieuwe tv-seizoen aangekondigd. En tussen heel wat nieuwe titels en vaste programma’s is Nathalie Meskens toch weer een opvallende afwezige. Al zullen we haar toch af en toe op het scherm zien opduiken.

Nathalie Meskens leek eventjes van de aardbol verdwenen. Sinds de laatste aflevering van ‘Beste Kijkers’ in november was op tv geen spoor meer van haar te bekennen. Ook op sociale media bleef het verdacht stil. De presentatrice besloot zich even te focussen op haar zangcarrière, maar na de zomer mogen we haar weer in onze huiskamers verwelkomen.

Een eigen programma heeft de ervaren presentatrice deze keer niet gekregen in het nieuwe tv-seizoen. Zo keert ook ‘Beste Kijkers’ helaas niet terug met een nieuw seizoen. Maar niet getreurd, Nathalie zetelt binnenkort in de jury van ‘Starstruck’, de nieuwe talentenjacht gepresenteerd door Laura Tesoro. Ook Bart Kaëll, Guga Baúl en Nora Gharib nemen een plekje in de jury in.

De slimste presentatrice

Daar blijft het voorlopig bij. Maar wie Nathalie weer vaker op het scherm wil zien, kan daarvoor voor één keer ook op Play4 afstemmen. Binnenkort gooit de presentatrice namelijk ook alles in de strijd voor de titel van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, dat in oktober van start gaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws